Tänka efter i förhand

Tänka efter i förhand

Det var inte så här jag tänkte mig att min blogg här på Följ din dröm skulle vara. Jag hade velat få dela med mig av min träningsglädje så här på amatörnivå. Jag ville dela med mig av härliga berättelser från mina löparrundor eller pass på gymmet. Jag ville få dela med mig av mina resultat och visa er hur stor makt man faktiskt har över sin kropp. Nu har det väl inte riktigt blivit så eftersom jag haft många förkylningar och på andra sätt inte har mått så bra på sistone. Träningen har fallit bort många gånger, trots att det är vad jag brinner allra mest för.
Jag hade precis kommit igång med gym tillsammans med en kollega och börjat känna mig på väg tillbaka. Men så var det som att kroppen började prata med mig och stramade till nacken på mig till något oigenkännligt.

Det är mycket fokus kring träning och kost. Båda är viktiga delar för en god hälsa. Däremot skulle jag vilja lägga till stretch/avslappning och massage till det här. Det är bitar som jag själv slarvar med något oerhört. Rätt pinsamt då jag bland annat driver företag som massör. MEN… Ändock! Ja. Precis. Jag är bara en människa och oavsett utbildning eller bakgrund kan man glömma bort hur man tar hand om sig själv. Min förhoppning är att jag inte ska behöva belastas med så mycket för att jag hamnat där jag är just nu. Jag förstår själv att det blivit knas och jag är väldigt ynklig just nu. Så… Vi behöver egentligen inte gnugga in det i ansiktet på mig så mycket mer.
Nu har jag i alla fall haft nackspärr sedan i måndags. Lite för länge egentligen. Jag har varit spänd i axlarna lite för länge till att börja med. Det började redan där,kan man väl säga. Idag gick jag i alla fall på massage. Jag skulle givetvis ha gått INNAN jag fick nackspärr. Nu gjorde jag inte det. Men jag gick idag. Jag ska även kolla schemat och boka in minst en tid till.
Så. Nu kör vi på gör om – gör rätt.

Umgås med nära och kära. Göra sånt man mår bra av.
Yoga, avslappning, stärka kroppens muskler, gå på massage.
Fylla kroppen med näring och ge den sömn.
Jag har varit där! Det var en fantastisk känsla att ha ett sånt flow i vardagen.
Jag ska tillbaka. Det går. Jag måste bara börja inifrån.

Andas. Snart kommer mina största kärlekar hem. Mannen och sonen.
Riskudde upp på axlarna och så får vi se vad som orkas med. Att skriva det här inlägget har dödat min nacke en aning så ni får läsa med andakt 😛

Var rädda om er
Kram

 

 

avslappning

 

 

 

 

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *