Sommarpass 21, avslut och semesterträning

Jaha då var det alltså dags för det sista passet för denna sommar el eg 2 sista för kommer ni ihåg första övningen ni gjorde som jag sa att ni skulle få avsluta med??? om inte så kommer det här under och sen jämför gärna med första gången ni körde och se om ni förbättrat er med nått/några varv.

Gör så många varv ni orkar av följande på 25 minuter:

5 armhävningar (på knä el tå)

10 Burpees

15 prisonsquat

Så till det 20e passet vill jag att ni tar er ut på nån äng, skogsväg, lekpark någonstans i närheten där ni bor och så gör ni följande:

5 vändor 100m springa allt ni har, vila 1 min mellan varje vända. Därefter så många armhävningar ni klarar på 1 min, vila 1 min och så provar ni igen. Kommer inte bli lika många och det är som det ska vara. :-) Som sista övning så får det bli min favoritbenövning på kroppsvikt, nämligen utfallsgång. Den tar så bra så är verkligen en övning som jag vill ha med i kroppsviktsträningspass. Ni kör 200 steg. Så alltså passet ser ut som följer:

1 x100 m springa, 1 min vila mellan

2 x 1 min armhävningar så många ni hinner, 1 min vila mellan

200 utfallssteg

så nu var det slut! Vore kul att få nån kommentar om dessa pass, om alla sammanfattningsvis eller om det är ngt särskilt pass ni tycker varit extra bra.

Träning i Kroatien:

Blir inte någon eg vilodag, en dag kommer vi att åka på utflykt iaf så den dagen bir det ingen träning men annars kör vi varje dag och barnen ska köra varannan dag. De får hänga med på ett hiit el joggingpass eller vara med på en del av ett cirkelpass eller köra en egen variant. Då de spelar fotboll så behöver de tänka på knäträning och balans och kordination som det är just nu så ett pass för dom skulle kunna vara 3 varv med 10 armhävningar, 10 squat, 10 hoppande mountain climbers. Sen har jag ett gäng övningar som jag brukar köra med Nicoles fotbollslag som vi säkert lägger till men har inget namn på dom så kan inte skriva ut här men ska nån gång i framtiden se till att filma lite så kan ni få del av dom. Men som sagt för egen del blir det ingen direkt vilodag för vi kommer att köra max 30 min på morgonen och sen är det ju vila resten av dagen så behövs inte vila mer och då jag försöker lägga upp det varierat så blir det ju vila för olika delar av kroppen ändå. Så till hur vi ska köra och vad. Schemat och för de bestämda dagarna gör jag för min skull så att ag slipper tänka sen, bara utföra.

lörd: sommarpass 1

Sönd: jogg+hiit 30/20 springa 30 s vila 20 totalt 15 min

Månd:  trol utflykt så vila el tisdagens pass om vi åker då istället.

Tisd: yoga

Onsd: pass 17

Torsd: pass 6

Fred: jogg +hiit 30/20

Lörd: yoga

Sönd: pass 19

Månd: pass 10 o hemfärd  

Till detta så blir det daglig promenad på minst 30 min o simning minst 10 min 1-2 ggr/dag. 

Kommer säkert nån uppdatering från Kroatien 1-3 ggr! Så på återseende! Ha det bäst, det ska jag! 😊

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *