Hampus Nordström

Resultatet jag fått med Patriks hjälp är att jag tappat 14 kg och 18 cm i midjan! Jag rekommenderar honom starkt om ni vill ha hjälp med något inom träning & kost.

Tony Brodin

Jag har fått ett helt nytt liv med träning och kost tack vare dig Patrik Salmi.

Cecilia

Patriks träning och kost har passat mig jättebra speciellt ”hemmaträningen” som jag kan göra utomhus i naturen.

Sandra A

Har inte bara minskat i vikt och cm utan även ökat i självförtroende och kunskap och hur och vad jag ska äta!

Imre

Jag har lärt mig extremt mycket av Patrik när det kommer till träning och kost, och väldigt mycket om mig själv och om min kropp.

Linda S

30 år och tvåbarnsmamma. Jag har styrketränat i några år med kortare uppehåll under/efter graviditet.

Patrik Miziera

Tack Patrik Salmi för en sjukt rolig utmaning!!

Jimmy Ninja Lindman

inget av detta hade hänt utan dig, Patrik Salmi, för med ditt träningsschema och med ditt kostschema så har resultatet blivit långt mycket bättre än vad jag vågat hoppats.

Tina

Patrik hjälpte mig med både kost och träningsschema, gav mig löftet att jag skulle nå 55kg innan året var slut, vilket i mitt huvud kändes omöjligt.

Magdalena Ravander

Är så tacksam till Patrik för denna möjlighet, det har förändrat mitt liv för alltid.

Jag började min träningsresa på egen hand 2011 ville få en stark o fit kropp, fick en någorlunda stark men inte speciellt fit kropp. Testade några olika dieter men inget resultat som jag kunde hålla. Men då fick jag nys om Patrik genom hans träning & kost sida, kollade runt vad folk tyckte och resultat dom fick med hans hjälp och bestämde mig ganska fort att jag skulle testa hans kunskaper. Det är de bästa beslut jag tagit i mitt liv om min kropp, jag har lärt mig att äta rätt och vila är viktigare än att träna för att få resultat även om man måste göra jobbet där också:-). Resultatet jag fått med Patriks hjälp är att jag tappat 14 kg och 18 cm i midjan! Jag rekommenderar honom starkt om ni vill ha hjälp med något inom träning & kost, jag kommer definitivt anlita honom igen, igen och igen:-) Jag körde hans deffpaket på 12 veckor.

Hampus Nordström

Min resa med Patriks 90 dagars challenge. Vill börja med att säga att jag älskar båda bilderna. Ser en stor förändring fysiskt men mitt inre är densamma.  Många frågar om vem som är min målbild, mitt svar är ”Jag själv”. Patriks träning och kost har passat mig jättebra speciellt ”hemmaträningen” som jag kan göra utomhus i naturen. I love burpees

 

Cecilia

Jag har jag missat mycket träning pga förkylning och skada som inte har med träningen att göra. Men hållit kosten. -14kg exakt på dom här veckorna.
Jag har fått ett helt nytt liv med träning och kost tack vare dig Patrik Salmi. Start vikten på 110,3 och just nu 96,3kg gör att jag kan röra mig och vara den spralliga jag var för 14 år sedan trots 43 bast. Jag har fått bra rutiner som är guld värt både i jobb och privatliv. Och det här är nått jag kommer att fortsätta med fast dom här 90 dagarna snart är över.

Tony Brodin

Min resa med Patrik och 90 dagars challenge.

Har inte bara minskat i vikt och cm utan även ökat i självförtroende och kunskap och hur och vad jag ska äta! Kan erkänna att jag INTE skött träningen den sista mående pga olika orsaker, samt har jag tagit några aktiva val under denna perioden vad gäller mat och dryck. Men trots detta följt kostschemat övriga dagar och lyckats så här bra
Tusen tack Patrik Salmi för hjälpen att hitta mig själv och mitt självförtroende igen
Måste oxå inlägga att jag fått dela denna resa med fantastiska människor i denna challenge

Sandra A

Mina 12 veckor med på Patriks kost & träningsschema hade jag varit med det värsta i mitt liv vad gäller träning och kost men också det bästa och mest lärorika. Jag har lärt mig extremt mycket av Patrik när det kommer till träning och kost, och väldigt mycket om mig själv och om min kropp. Som PT/kostrådgivare är Patrik fantastisk, hans lyhördhet för mina önskningar inom kost och träning samt hans extrema servicekänsla gör att man känner sig trygg och får ett stort förtroende för honom. Det bästa med Patrik är att han verkligen peppade mig när det var tungt och han fick mig att klara det jag trodde var omöjligt. Under mina 12 veckor slog jag flertalet personbästa med råge tack vare hans positiva pepp och hans positiva feedback. Jag rekommenderar Patrik väldigt väldigt varm och kommer definitivt ta hjälp av honom i framtiden.

Imre S

30 år och tvåbarnsmamma. Jag har styrketränat i några år med kortare uppehåll under/efter graviditet. Jag har funderat på att deffa ett tag men aldrig hittat motivationen då jag alltid har varit nöjd med min kropp. Och jag älskar mat och hatar att vara hungrig Men så fick jag chansen att vara med i Challangen och tack vare Patrik och alla grymma deltagare så hittade jag inspiration och motivation. Nu vet jag hur jag ska äta och kommer att hålla vikten ett tag och sen ska jag öka i vikt och bygga muskler Tack patrik.

Linda S

Vågen har stått stabil hela challengen men formen har förbättrats. Allt har inte skötts 100% då de funnits egna fysiska ”utmaningar” parallellt med denna challengen. Men är sjuk nöjd med resultatet! Jag funkar bra tillsammans med utmaningar och lever lite efter att ”de har jag inte testat, de är jag säkert skit-bra på”  utmaningar + positivt tänkande och man klarar oändligt mycket längre än man någonsin trodde var möjligt!!
Tack Patrik Salmi för en sjukt rolig utmaning!!

Patrik Miziera

Jag är i dessa samhang en 38-årig gubbe. Likstel och jävlig var jag innan challangen började. 80-dagar senare så är jag 13,0 kilo lättare och om jag får säga det själv så har jag tappat fett på rätt ställen och lyckats bibehålla ganska så stor del muskulatur och de facto är att jag är starkare idag(trots större matchvikt och strongliftschema och fulbulk innan challangen) men framförallt är jag oerhört mycket smidigare, uthålligare och grymt mycket spänstigare. Och inget av detta hade hänt utan dig, Patrik Salmi, för med ditt träningsschema och med ditt kostschema så har resultatet blivit långt mycket bättre än vad jag vågat hoppats. Och jag har tagit många och mycken lärdom under denna challangen, framförallt om mig själv men kommit till den enkla sanningen att miraklen händer i köket och i ryggläge. Mat och vila bygger. Träning bryter ner. Och med fullt ös på gymmet kombinerat med bra mat och gott om vila så blir resultatet bra. Jag hyser denna största respekt och tillit för dig, Patrik, och precis som du själv beskrivit dig så är du unik och har, i mitt tycke, säregna egenskaper som PT och du är inte bara snack, vilket jag upplever att det finns gott om i PT-världen, utan du visar upp resultat och du levererar på ett personligt plan också. Samt att du har sunda värderingar och jag är också ett stort fan av att du kör med raka och ärliga puckar. Livet är enklare med sådana människor omkring sig. Summa summarum; du är min PT, du är grym, jag gör jobbet men det är du som skapar receptet och tack vare dig så börjar det smaka jävligt bra!

Jimmy Ninja Lindman

Augusti 2013 började tog jag hjälp av en vän, för att jag då nått botten psykiskt och fysiskt. Vågen stod då på 88,7kg och tårarna var många. Patrik hjälpte mig med både kost och träningsschema, gav mig löftet att jag skulle nå 55kg innan året var slut, vilket i mitt huvud kändes omöjligt. Träningen och kosten började, jag märkte stor skillnad snabbt och Patrik var toppen som puschade på, stöttade, utmanade och hjälpte mig på min resa. Vi ändrade på kosten de gånger det krävdes, han var tillgänglig för mina miljoner frågor i stort sett dygnet runt. Det kändes tryggt att träna under Patriks ”ansvar”. När året var slut passerade jag mitt mål till och med, och jag var så otroligt stolt, glad, lycklig, rak i ryggen, och LÄTT! Resan på -37kg var tuff, men jag klarade det, både med stödet hemifrån men även av allt stöd av Patrik. Att han trodde på mig och fanns där hela tiden gjorde det möjligt för mig. Nu har vi andra planer än viktnedgång, och det ska bli otroligt intressant att fortsätta träna under någon som faktiskt lyssnar på mina behov och önskningar. SuperTACK till Patrik som orkat med mig under detta, som gett mig mitt liv tillbaka!

Tina

Vet inte hur jag med ord kan förklara vad denna challengen gjort och betytt för mig, men ska försöka. För 2 år sedan hjärtopererades jag för andra gången. Innan denna op hade jag under många år förbud att lyfta vikter. Så som ni kan förstå var det väldigt läskigt att börja styrketräna. Efter op slår mitt hjärta väldigt hårt och högt, och extraslag I början av challengen fick jag mycket kommentarer att jag skulle ta det lugnt etc. Nu har dom bytts ut till ”fan va du e duktig”. Vad kan jag säga om Patrik Salmi…..han är rak, hård och tuff

Älskar sammanhållningen vi har skapat i gruppen…..alla kämpar på. Är så tacksam till Patrik för denna möjlighet, det har förändrat mitt liv för alltid. Jag har lärt mig så mycket om vad jag klarar av, och mår sååååå jäkla bra Detta är en livsstil jag tänker leva efter…..tack Patrik. Du är min hjälte!!!!!

Magdalena Ravander