Ny yogastudio (för mig)

Ny yogastudio (för mig)

Tjena vänner!

Vid det här laget vet ni säkert att jag älskar att yoga som komplement till styrketräningen.
Skönt med en helt annan typ av träningsutmaning.

Vi har ,förutom gymyoga, kört på Fröken Grön i Jönköping. Ett underbart ställe som rekommenderas, speciellt hennes pass Happy Hips.

Men lokalpatriot som man är så var vi sugna på att testa vår lilla bys egna Yogastudio.

Moyom yoga i Tenhult.
Sagt och gjort! 5 kort inhandlades och vi bokade på oss på passet Ashtanga ledd, stående och sittande positioner. Ett nätt pass på 1,5 timme.

Väl där så måste jag säga att omgivningen är familjär, mysig och väldigt trevlig. I yoga salen är det varmt, skönt och mycket levande ljus och en doft av rökelse. Dock kanske lite liten sal. Men det blir bara lite trångt och trevligt ;).

Japp, passet ska börja och man ställer sig längst fram på sin matta.. Då säger ledaren: vi börjar med att sjunga vårt mantra.
Wtf tänker jag medans folk börjar sjunga..

Okej.
Jag är inte riktigt där i mitt yoga utövande än utan får mest försöka bita ihop för att inte börja fnittra.. Det är givetvis bara mina fördomar som spelar mig ett spratt och det kan ju vara bra att utmana dem också :).

Igår var vi andra gången på samma pass och nu var man mer mentalt förberedd så då var det lite lättare. Men att sjunga med.. Nja dit är den en bra bit kvar.
Dock ska ledare ha cred som är supertydliga med att man sjunger bara om man vill.

Yogapasset sen då?
Yoga passet är väldigt väldigt bra!
Det är jobbigt och utmanande, samtidigt som ledare tar sig tid att komma och rätta till och försöker hjälpa till att sträcka ut min kylskåpsstela kropp.
Värmen i yoga studion gör att man känner sig lite rörligare och man blir skönt svettig. Passet består precis som utlovat en riktigt grundlig omgång av stående och sittande positioner i varienter som är både bekanta och nya för mig.

Kan varmt rekommenderar studion, och nu kanske ni är mer förberedda på sången än vad jag var…

(Japp, bilder var det fattigt med. Men lite svårt att fota vettigt där)

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *