Nu var det bra längesedan jag uppdaterade

Nu var det bra längesedan jag uppdaterade

Ja vad kan jag säga, förlåt.

På grund av en del händelser i mitt privatliv  har jag valt att inte blogga då jag verkligen inte orkat men nu ska jag försöka sköta mig igen.

 

Vad det gäller min resa mot Luciapokalen så kan jag säga att det har hänt en hel del.

Det är nu bara ca 7 veckor kvar och nu börjar jag bli lite nervös men formen känns helt ok och idag startade jag en ny fas med nytt tränings och kostschema så det ska bli väldigt intressant och roligt.

Min poseringsträning är i full gång och jag får bra med beröm av min poseringscoach så det är riktigt roligt.

Sen rent mentalt så är det väldigt väldigt utmanande också när kroppen skriker neeeej jag vill inte, jag är trött, jag är hungrig, sluta men hjärnan säger kom igen nu då, lite till, ta i mer, den känslan när jag gör det sista repbet i en övning fast det gör så ont i musklerna den känslan är helt underbar och det är i dom lägena jag känner att jag är mer än en vardagsmotionär, jag är en atlet och jag kommer inte att ge mig.

 

Jag har kommit för långt för att bara släppa det, ibland har jag tankarna att gud vad skönt det skulle vara att bara strunta i det här men sen kommer tävlingsmänniskan in och tar över. JAG har jobbat alldeles för hårt för att ge upp nu, JAG har kämpat förryckte för att misslyckas pga att det är den enkla vägen, jag är så långt utanför min komfortzon nu att varje dag blir en ny utmaning.

Den känslan att vara så inne i det att man inte vill/kan/vågar ge upp är så (ursäkta ordspråket) jävla fantastisk.

Ger jag upp nu så säger jag inte bara nej till tävling utan jag säger nej till min dröm, jag säger då nej till att kunna stå där på scenen och tänka jag klarade det, jag är här och jag kan göra ALLT jag tar mig an.

 

Och med dom orden avslutar jag detta inlägget och som vanligt avslutar jag med att säga vad jag tycker att du ska göra och det är följ DIN dröm, vad den än är……

 

Bjuder även på en liten ryggbild även om jag är lite väl vätskefylld =)

 

Foto 2015-10-11 17 11 40

 

Följ mig gärna på instagram för nästan daglig uppdatering av bilder som är till 95% träningsrelaterade

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *