Marklyft, superset o frontböj

Marklyft, superset o frontböj

  
Mark i tisdags, nött teknik ett tag o minskat på vikten o nu äntligen känns det som om jag kan börja öka på vikterna igen m en mkt bättre teknik! Målet är 100 kg med god el mkt god teknik helgen innan jul. Det fixar jag om jag håller mig hel o frisk! 

Superset kör jag nu för att spara tid o tänker fortsätta m det ett tag till iaf. Varierar just nu både set o reps efter känsla för dagen i många övningar o varierar mer än jag gjort på länge. Basövningar är självklara men sen extra övningarna varieras. Igår blev det bänkpress o skivstångsrodd i superset o sen div armhävningar o dips. Känns lite konstigt att ha tränat klart på Max 30 min men passar mig bra just nu. 

Idag blev det böj. Frontböj där jag för första ggn ökade på vikten då jag känner att tekniken kommit o sen nöter jag teknik med djup o låta bli att putta upp rumpan i vanliga böj så vikten är inte heller så hög där men inga spec mål där el jo vill böja kroppsvikt nga reps till våren nån gång. Ingen omöjlighet det heller men absolut ingen stress. Ska upp 10 kg från där jag körde 5×6 idag då eg ligger det nog inte så långt fram om jag nöter på men har verkligen slarvat m tekniken tidigare när jag kommit upp lite mer i vikt. Tappat djup o el bukstöd. No more! 

Imorgon blir det yoga o lördag väntar axlar o bicepsträning! O sen ska det halloweensminkas! 😱😡🍅

#följdindröm

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *