Hjärnspöken

Hjärnspöken

Jag har begrundat mig själv efter jag nu gått på diet i 7 månader, hård diet i ca 2-3 månader, det är väldigt lätt att vänja sig vid matmängden och jag finner det svårt att släppa taget och äta mer. Visst har jag tryckt i mig mat men de flesta rutinerna består, gröt till frukost, sojamjölk i kaffet, väga sitt protein och göra matlådor känns naturligt och är kostnadseffektivt.

Men tanken att äta massor och lägga på mig vikt är lite skrämmande, jag har stannat av min viktuppgång på 57 kilo, men jag tycker ändå att det är mycket, när jag vägde som minst var jag nere på 54,5, alltså +3,5 kg som inte är så mycket egentligen. Men jag blir orolig för min uppgång och vill därför inte äta hysteriska mängder kolhydrater, men fettet är för viktigt, ja jag steker i smör numera, så länge jag ”får”! Och OST!

Jag har märkt att fettet på kroppen har blivit fastare och att mina tuttar är tillbaka, ja det gör ju inte så mycket faktiskt, så man har något att fylla ut bh-n med 😉

Men visst är det jobbigt och gå tillbaka och titta på hur lång tid det var sedan jag vägde 57 kg och hur mycket jag fick pressa mig för att komma under 54, och då slutade jag dieta innan jag hittat tävlingsform.. Kanske bör väga kring 50 kilo på tävlingsdagen. Läskig tanke!

Men jag ser fram emot diet och tävling i juni, absolut!

Ska hjälpa en vän Erica att komma i form lagom till hennes födelsedag som är några dagar efter Ahlströmer och då kommer det upp en före och efterbilder på denna vackra dam! Som jag tror stenhårt på!

Nyårslöfte är för mig att inte dricka förrän efter Ahlströmer, dels för att hänga på och stötta min sambo vars idé detta var, och dels för att jag vet att om jag är alkoholfri så kommer jag äga den här tävlingen!

Lite dålig belysning på dessa bilderna tyvärr, ska ta ordentliga bilder snart

Drar en liten #tbt på det

Jag hoppas alla ni har en god fortsättning!

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *