Hej, det var inte igår

Hej, det var inte igår

Som rubriken lyder, måste verkligen ta handen ur arslet och börja skriva igen. Det är ju en skön och avkopplande känsla att bara få ut sig lite.

Idag stod det bröst och axlar på schemat, men satan vad dåligt det gick.. Inge tryck någonstans.. Så är lite halvsur över det. Så medans jag äter min högrev med ris och grönsaker så får jag väll skriva lite från gårdagens måltider och benpass.

Började väll med att jag fastade till jag kom hem efter jobbet, har blivit lite lat och tappat rutinerna angående matlådefestival så på senare tid har det blivit så att jag fastar tills jag kommer hem ifrån jobbet, då trycker jag i mig något ordentligt innan jag åker iväg till gymmet.

Så igår efter jobbet fick det bli vaniljprottegröt (Visst är det kul att bara för att man har i lite prottepulver i gröt t.ex så kan man kalla det för prottegröt och det låter ju mycket bättre än vanlig gröt.)

Såhär gjorde jag min gröt:

3dl havregryn (Typ 120g)

6dl vattenDSC_0279

1dl vaniljprotte

1 näve russin

1 näve jordgubbar

2-3msk linfrön och pumpakärnor.

Toppa med en hel banan och ett helt äpple.

 

 

Träningen då, ben var på schemat!

Värmde upp i benpressen ifrån 50-200kg, sedan körde jag 5set 230kg, avslutade med några set från 180 till 140kg. Skön pump kan jag utlova, efter det så vart det lite sittande vadpressar på 50kg. Sittande lårcurl fick bli ganska lugnt där efter att jag misstänker ha dragit på mig en muskelinflammation i baksida lår ifrån förra veckan. Så körde väll på ca 40kg med full kontakt. Avslutade som jag oftast gör med några bensparkar började med lätta vikter och avslutade med ganska tungt. Sen så var benen toksluta och det får man ju leva med idag.

DSC_0283DSC_0282

Post workout meal, det bästa på hela dagen! Var sugen på något riktigt gott, så slängde ihop lite baconinlindade chiliburgare med potatis och rotgrönsaker i ugn. Satt riktigt fint i kistan! Sedan nu såhär efter sommartiderna så är jag inte lika nogrann (Än) med att räkna och hålla på. Vägde väll upp maten iaf, och det var väll ca 800g nötfärs, 200g bacon och nästan 1kg potatis.

DSC_0285

 

 

All kind of Gainz! 

Annars senaste nytt är väll att jag sitter ivrigt och väntar på att Patrik skall släppa ut sin egna pwo på marknaden, det skall bli riktigt intressant och ta reda på vad han har gjort för någon häxblandning!

 

På återseende mina vänner!

#Följdindröm

 

//Martin

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *