Från lek till atlet

Från lek till atlet

I lördags hade vi som sagt besök av min gudson. Mina ambitioner var att vi skulle ha en lugn kväll ihop och att jag eventuellt skulle ta mig ett styrkepass här hemma när pojkarna gått och lagt sig. Kvällen blev dock bättre än jag vågat tro. Gudsonen blev sugen på att spela ett spel tillsammans med vår son. Han hade hittat ett som sonen fått av några vänner till oss när han fyllde år och även jag bjöds med för att spela.

FullSizeRender

Bamses gympa spel. Sonen har redan kopplingen mellan Bamse och gympa, då han hunnit vara med på lite Bamsegympa i grupp här där vi bor. Bamse är också en av hans största favoriter och han har haft en Bamsesnutte sedan han föddes som hänger med på det mesta. Bamse är en kär vän och får han chansen att gympa lite precis som Bamse – ja, då är han inte sen på att tacka ja.
Det roliga just i lördags är att vår son är 4 år och min gudson 10 år. Sedan har vi jag som är 27 år. Vi spelade det här spelet tillsammans. Gudsonen uttryckte sig som så att det såg ganska ovanligt ut att en vuxen hoppade kaninhopp genom rummet…… Haha, men jag menar; det bjuder jag på 😉 Själv blev jag otroligt imponerad när vår lille 4-åring ställde sig till krabbgång och klappade sig själv med ena handen på rumpan. Dels att han förstod instruktionen, men också balansen, koordinationen och styrkan. Väldigt kul att se! 🙂

Det här var verkligen en toppenpresent. Den uppmuntrar till rörelse, många skratt och gemenskap. Efter spelet ville sonen upp på mina axlar och jag var då snabb på att prova några knäböj. Jag tog mig faktiskt ett pass senare med 20 minuter av coreträning senare under kvällen också, vilket var väldigt skönt. Men även om jag inte gjort det så kändes det så fint att ha fått umgås med pojkarna. Att ett spel kunde få oss så glada och spralliga.

styrkahemma

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *