Följ din dröm – Musikhjälpen

Även i år finns det möjlighet att ge ett bidrag via Följ din dröm till Musikhjälpen. Jag har inte blivit ombedd att skriva en text om det här. Det är alltså inte Patrik (Följ din dröms ägare) ni ska argumentera det här inlägget med. Utan i så fall med mig 😉

Jag personligen tycker att Följ din dröm dels är ett genialiskt namn, men också genialiskt på så vis att det går att applicera i varje individs vardag. Oavsett var man befinner sig eller vilka förutsättningar man har – så är det viktigt att följa sin dröm. Att FÅ följa sin dröm.
Det är ständigt många orättvisor runt om i vår värld. I skolan, i vården, i barnomsorgen, inom rättsväsendet och överallt där människor måste samlas och komma överens. Det sker hemma på våra gator, ute på stan, i Sverige. Men också i resten av alla orter i hela världen. Och just på grund av det kan man ju många gånger känna att det är för övermäktigt att ens börja skänka pengar eller på andra sätt engagera sig.

Det går inte att rädda alla, men alla kan göra någonting. Lite klyschigt va? Men visst är det sant?!
När det kommer insamlingar likt Musikhjälpen är det inte helt ovanligt att människor gör just det där som annars är så svårt; man samlas och kommer överens om att det behövs ekonomiskt stöd i en viss situation. Många gånger med väldigt gott resultat. Det blir ju lite utav en punktinsats. Just nu fokuserar Musikhjälpen på: ”kampen för att ingen ska behöva fly undan klimatet”. Vill du vara med på denna ”fokusvecka”?

Jag skulle önska att du gick in på Följ din dröms länk för bidrag till Musikhjälpen.
Du kan skänka så lite som 25 kronor och det är oerhört smidigt.
Ett exempel är att Följ din dröm har en grupp på Facebook som heter Träning och kost. Om ALLA i den gruppen skulle ge så lite som 25kr, så skulle vi få ihop 547 400 kronor. Tänk om det kunde vara möjligt. Och tänk om fler utanför gruppen också hittade till Följ din dröms insamling. Jag skulle vilja kunna sitta och se hur siffran på pengasumman ökar redan under kvällen.
Så som sagt; är du med? 🙂

Kram/ Sara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *