En bit av himlen

En bit av himlen

Nu är vi äntligen här. I Hemavan, en bit av himlen. Mannen har redan hunnit ta sig två svängar upp för en av backarna med stighudar under skidorna. Jag väntar till imorgon och jag tänker åka lift. Det finns som ont om stighudar för snowboard. Jag siktar på att skaffa en splitboard eller snöskor inför en framtida topptur. Sist plumsade jag med snowboardskorna och ja… Det var tungt. Det finns ett inlägg om det om du bläddrar bakåt i min blogg.

imageOm du undrar var snön håller hus så har en stor del av den landat inom Storuman kommun vill jag lova. Otroligt vackert. Och ganska orättvist.

Den här helgen blir full av mys i tjocksockarna i härliga soffor. Sonen har mer böcker än kläder med sig och vi har redan hunnit läsa ett par av dem. Jag är inte så pigg så mitt fokus ligger just på att vila. Men Följ din dröm gör att jag lätt kan göra det med stil.

image

Vi är på Hemavan fjällstation. Bästa stället i världen. Mannen friade en bit härifrån och vi gifte oss här på fjällstationen.

image

Jag sover alltid så bra här så det är något jag ser fram emot. Förutom det har de (i alla fall under högsäsong. Det kommer vara lite skillnad den här svängen, men vi får det nog bra i alla fall) en otroligt härlig frukostbuffé där min viktiga havregrynsgröt finns med. Dessutom fantastiskt goda middagar med mycket grönsaker och andra tillbehör. Jag är i en uppbyggnadsfas eller vad vi ska kalla det. Jag är trött helt enkelt. Att få komma hit. Andas fjäll, äta gott och sova är precis vad som behövs.

Nu ska jag vila tills det är middag och så väntar en myskväll här på gården med mannen och sonen.


 

 

1 kommentar

  1. Johan Rosander

    Angående hudar för brädan… testa splitboard. Då är det bara att haka på maken 😉

    Svara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *