Deppmåndag

Deppmåndag

Måndag den 19 Januari 2015 borde bli en internationell deppmåndag. Idag har livet verkligen legat på botten, på jobbet hade jag bara lust att ta närmsta bergvägg, hoppats på det bästa. Men så är väll livet ibland?

Det kan inte vara en dans på rosor jämt och ständigt. Mycket känslor och tankar har snurrat runt i skallen den senaste tiden och idag kändes det lite extra tungt.. Men men, bredde på det största fejksmilet jag kunde hitta och det verkade funka. Ingen såg att man var nere. Det enda som hjälpte mig ifrån att släppa alla dessa känslor och tankar var inne på gymmet. Där kan jag verkligen släppa allt och bara fokusera på jobbet som skall göras, att lyfta upp vikterna och lägga tillbaka dom, göra om samma procedur tills man är färdig. Att gå till gymmet är terapi för mig, synd bara att man inte kan vara där jämnt för så fort man är klar och lämnat lokalen så kommer allt tillbaka men det var skönt så länge det varade. Jag må vara glad men ibland så har man sina nedstämda dagar och tänkte att det kan vara skönt att skriva dom dagarna också så ni får se att man är mänsklig.

Nu till något roligare kanske, nämligen vad och hur såg dagens träning ut? Det stod rygg, axlar och biceps på schemat och planer är till för att fullföljas så det var bara att nöta på.

Latsdrag brettgrepp: 61kg 5set*5reps (Excentriska)

Latsdrag smaltgrepp: 48kg 5set*5reps (Excentriska)

Stångrodd med brettgrepp i Max-rack: 60kg 5set*10reps

Sidolyft (Avancerad)/Stångrodd omvänt grepp: 2kg 5set*fail/40kg 5set*fail (Superset)

Barbell shrug: 90kg 5set*5-8reps

Rotator cuffar: 7kg 5set*5reps

Biceps curl rakt skivstång: 20kg 5set*10reps avslutade med att köra ”21an” på 10kg. Sen var det bara att ge upp för pumpen var olidlig!

Delar med mig två videos här nere som förklarar iaf två av övningar. Sidolyft (Avancerad) fick jag tips och inspiration ifrån Kenny även känd som Strävan. Riktigt bra övning så den rekommenderar jag.

Här har vi 21an, tog bara första bästa klippet jag hittade på Youtube.

 

 

 

 

 

10857873_10152440734571604_8808090261181159697_n DSC_0996~2 DSC_0999~2

 

Detta var väll allt jag hade att bjuda på ikväll

#Följdindröm

 

//Martin

3 Kommentarer

 1. Bra att skriva om både uppgång och nedgång! Det som gör en blogg intressant att läsa! Tycker iaf jag :-) Visar på att den man läser om är precis som alla oss andra.

  Svara
 2. Starkt och väldigt bra skrivet skickar med en *e-kram*

  Svara
  • Haha tack, kan behövas! :)

   Svara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *