Dag 2 på omstarten

Funkar bra med allt. Ingen träning igår för det var föräldrarmöte på Mayas fotboll men kosten har skötts efter plan. På tisdagar har vi frukost på jobbet el iaf mjukt bröd m ost o grönsaker o det åt jag o kommer fortsätta äta o i kväll åt vi enchiladas m salsa o gräddfil. Bra mat men inte helt enl schema men helt efter mina mål! 

Träning idag efter maten. Superset mellan bänkpress o rodd först stång sen hantel. 6 set press o totalt 6 set rodd. Tanken var eg att köra lite triceps men nått hände i handen så den gjorde väldigt ont, misstänker en nerv som hamnade i kläm. Får se om det var tillfälligt el om det återkommer. Avslutade på crosstrainern. 11 min intervaller. Tokjobbigt!! Men passar bra för att öka på min kondis som försvunnit o funkar bra med mina löparknän som inte är helt bra än.  Imorgon är planen yoga o så blir det triceps o biceps. Kör som jag sa lite som jag känner just nu vilket är skönt o passar mig just nu. Blir bra variation då. 

Måste väl prata av mig lite om kriget i mitt huvud där ena delen säger att jag ska fortsätta som jag gör o hålla vikten men sen finns den andra delen som vill ner 3-4 kg, dom där dom jag inte skulle gå upp efter 3.0. Men än så länge är det den första halvan som bestämmer 😜 triggas ju lite mer när jag ska styra upp men som sagt, krigar på o det blir lättare o lättare. En deff kommer att genomföras i vår nån gång men inte innan!! Vill låta kroppen återhämta sig mer. 

Nej nu ska en annan del i det hela tillfredsställas, nämligen sömnen! Go natt o sov gott!

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *