Chipstuttar, framsida axlar och gnugga lite triccar

Chipstuttar, framsida axlar och gnugga lite triccar

Goderafton, här sitter jag nu och avnjuter kvällens sista måltid innan läggdags, avslutar kvällarna alltid med en prottepudding eller vad man nu vill kalla det. Jag använder mig endast av kasein ifrån Scitec Nutrition med smaken belgisk chocklad (smakar drömmen) och blandar ut det med vatten till en bra konsistens. Men nog om det, nu skall jag berätta hur dagens träningspass gick och hur upplägget såg ut.

 

Mötte upp min gode vän Angelica på gymmet, eller hon satt redan vid bänkpressen och värmde upp när jag kom in. Jag styrde upp träningen såhär för oss.

 1. Bänkpress
 2. Incline hantelpress/flyes (Superset)
 3. Front raise med hantlar/cable flyes (Superset)
 4. Rotator cuffar in/utåt
 5. Triceps pushdowns bar/Triceps onehand pushdown (Superset)

Var väll något sånt det såg ut, är inte helt hundra på om namnen stämmer heller, men huvudsaken är att jag förstår vad jag har kört.. haha.

Bjuder på lite bilder som jag tvingade Angelica knäppa under träningen, är så sjukt mycket roligare att träna med någon än sig själv samt så är det kul att ha träningsbilder och inte bara massa formbilder i telefonen.

 

 

DSC_0874 DSC_0890~2 DSC_0894~2 DSC_0867~2

 

Nu är det sovdags, klockan ringer runt 0600-0630 imorgon och morgonpromenad ute i mörka skogen står på tur.

 

Följ din dröm

 

//Martin

2 Kommentarer

 1. Asså du måste mer gymet mannen! vad har du för drömm o målet?

  Svara
  • Måste jag gymma mer eller vad menar du? Förstår inte riktigt. Drömmen är att kunna stå på scen några år och tävla i CBB eller något liknande.

   Mvh Martin

   Svara

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *