Cheatmeal

Cheatmeal

Två veckor har gått av dieten och vikten droppar sakta men säkert vilket känns skönt. Dagen har erbjudit ett gympass samt en promenad på nästan milen så jag tänkte att nu får det vara dags för en ”fuskmåltid” eller cheatmeal som det kallas för då. Vad har jag varit sugen på under dessa tid? Typ allt! Har fantiserat om skräpmat, kladdkakor, godis och vem vet vad. Jag är egentligen inte så mycket för sötsaker eller skräpmat men nu när jag deffar så blir jag så sjukt sugen på allt och det hjälper ju inte att man passerar gyllenegåsen och en massa andra sunkhak påväg ner till gymmet. Av någon konstig anledning tycker jag att det luktar så gott och frestande nu för tiden.

Kom ifrån ämnet lite, vilket fall som helst så var det dags för min cheatmeal. Det vart Oreoglass och så smulade jag ner två styckena Oreokakor och sköljde ner det med Pepsi Max. Smakade drömmen!

DSC_0987~2

 

 

200g Oreoglass + 2st Oreokakor har ett näringsvärde på totalt:

Kcal: 546

Fett: 22,4g

Kolhydrater: 79,2g

Protein 7g

Inte så värst farligt enligt mitt tycke för en cheatmeal som är jäkligt god!

 

Okej, jag ska erkänna.. Jag tryckte även i mig några nävar lösgodis som jag ångrar nu.. Så mätt och illamående i skrivande stund så det sista skulle jag nog ha hoppat.

Hoppas ni har haft en trevlig kväll, själv har jag suttit bänkad i soffan med mor min och kollat på Stjärnorna på slottet och P3-Guld. Nu är det snart dags för att sova så man är pigg inför benpasset som skall dras av imorgon efter frukoste.

#Följdindröm

 

//Martin

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *