Bring a friend

Det var verkligen hur kul som helst när jag och en kollega gymmade ihop i fredags. Det blev ett benpass och träningsvärken har precis börjat bli mer hanterbar. Haha. Just den där andra dagen efter passet var riktigt spännande. Jag gick runt på jobbet som om jag stelopererat hela benen. Det är ju en sån där värk som är ganska angenäm att ha däremot. Jag måste säga att jag njutit. Det kändes bra att jag fått mig ett ordentligt pass där vi kunde peppa varandra och bara ha kul ihop.
Igår på tåget hem satt vi och jämförde våra livspussel. Det slutade med att vi nu planerat in ett gympass ihop i veckan 4 veckor framöver. Det känns fantastiskt!

Utöver det ska jag efter bästa förmåga komplettera med fler styrkepass som får bli hemma eller på gym beroende på hur läget ser ut just den veckan. Och så vill jag gärna springa emellanåt också eftersom det är som en ren spabehandling i mina ögon. Men nu gör jag det här lite försiktigt. Så får vi se var vi hamnar. Jag försöker få i mig bra med mat, dricker extra av mina vitaminer och tar även aminosyror. Nu är just aminosyrorna snart slut så jag skulle fått beställa nytt. Patrik som driver företaget som äger den här bloggen är uppe i processen att framställa både PWO och aminosyror. Så, jag vill ju gärna prova hans variant. Jag har verkligen fått känna att aminosyror 1-2 gånger om dagen gör stor skillnad i min återhämtning. Kan som inte sluta med det nu.

Igår kväll tog jag mig ett corepass på 30 minuter här hemma under tiden som sonen höll på att somna och mannen ändå var på affären. Jag fick superbra kontakt och fick bli riktigt svettig. Det kändes toppen! Det är just den där känslan av att kroppen ska få kännas ”toppen!” som jag är ute efter nu. Jag är inte under träning för att stå på någon scen eller för att tävla i någon gren överhuvud taget. Jag vill komma igång eftersom jag vet hur mycket bättre jag mår då. Men allt efter förmåga. Jag har alltid kunnat träna för att det varit härligt och roligt. Personligen är det också vad jag tänker fortsätta med.

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *