Ska aldrig säga för mycket 

Som ett brev på posten blev jag förkyld efter senaste inlägget men som tur är så har jag inte blivit så jätte dålig. Blir lite eftersatt pyssel hemma o så nån 30 min promenad på em istället för träning. Passar även på att planera o laga mat nu under helgen tänker jag. Kycklingbiffar o nån köttgryta så vi har under veckan t matlådor o sen får jag se om det blir nått mer. Till kvällen blir det gravad lax o räkor m avokado o nybakt bröd tror jag m en wasabidressing till. 
Trevlig halloween o allhelgona Helg! Imorgon kommer inlägg om en utmaning under november som jag hoppas fler hakar på!

Marklyft, superset o frontböj

Marklyft, superset o frontböj

  
Mark i tisdags, nött teknik ett tag o minskat på vikten o nu äntligen känns det som om jag kan börja öka på vikterna igen m en mkt bättre teknik! Målet är 100 kg med god el mkt god teknik helgen innan jul. Det fixar jag om jag håller mig hel o frisk! 

Superset kör jag nu för att spara tid o tänker fortsätta m det ett tag till iaf. Varierar just nu både set o reps efter känsla för dagen i många övningar o varierar mer än jag gjort på länge. Basövningar är självklara men sen extra övningarna varieras. Igår blev det bänkpress o skivstångsrodd i superset o sen div armhävningar o dips. Känns lite konstigt att ha tränat klart på Max 30 min men passar mig bra just nu. 

Idag blev det böj. Frontböj där jag för första ggn ökade på vikten då jag känner att tekniken kommit o sen nöter jag teknik med djup o låta bli att putta upp rumpan i vanliga böj så vikten är inte heller så hög där men inga spec mål där el jo vill böja kroppsvikt nga reps till våren nån gång. Ingen omöjlighet det heller men absolut ingen stress. Ska upp 10 kg från där jag körde 5×6 idag då eg ligger det nog inte så långt fram om jag nöter på men har verkligen slarvat m tekniken tidigare när jag kommit upp lite mer i vikt. Tappat djup o el bukstöd. No more! 

Imorgon blir det yoga o lördag väntar axlar o bicepsträning! O sen ska det halloweensminkas! 😱😡🍅

#följdindröm

Dag 2 på omstarten

Funkar bra med allt. Ingen träning igår för det var föräldrarmöte på Mayas fotboll men kosten har skötts efter plan. På tisdagar har vi frukost på jobbet el iaf mjukt bröd m ost o grönsaker o det åt jag o kommer fortsätta äta o i kväll åt vi enchiladas m salsa o gräddfil. Bra mat men inte helt enl schema men helt efter mina mål! 

Träning idag efter maten. Superset mellan bänkpress o rodd först stång sen hantel. 6 set press o totalt 6 set rodd. Tanken var eg att köra lite triceps men nått hände i handen så den gjorde väldigt ont, misstänker en nerv som hamnade i kläm. Får se om det var tillfälligt el om det återkommer. Avslutade på crosstrainern. 11 min intervaller. Tokjobbigt!! Men passar bra för att öka på min kondis som försvunnit o funkar bra med mina löparknän som inte är helt bra än.  Imorgon är planen yoga o så blir det triceps o biceps. Kör som jag sa lite som jag känner just nu vilket är skönt o passar mig just nu. Blir bra variation då. 

Måste väl prata av mig lite om kriget i mitt huvud där ena delen säger att jag ska fortsätta som jag gör o hålla vikten men sen finns den andra delen som vill ner 3-4 kg, dom där dom jag inte skulle gå upp efter 3.0. Men än så länge är det den första halvan som bestämmer 😜 triggas ju lite mer när jag ska styra upp men som sagt, krigar på o det blir lättare o lättare. En deff kommer att genomföras i vår nån gång men inte innan!! Vill låta kroppen återhämta sig mer. 

Nej nu ska en annan del i det hela tillfredsställas, nämligen sömnen! Go natt o sov gott!

Omstart

Både kost o träning fallerat så nu är nya tag som gäller. Inget speciellt träningsschema till en början utan planera in vecka för vecka vilka dagar jag ska köra o sen vad. Får gärna bli korta pass men lite oftare så att jag får in det igen. Kosten ska jag utgå från alla mina olika kostscheman tänkte jag. 1 vecka i taget m ett o sen byte. Skiljer ju inte jätte mkt men en del så för variationen o för att jag måste komma in i det igen. Men kommer inte vara helt strikt. Imorgon har barnen önskat sig fiskpinnar o stuvadspenat så då blir det torsk o stuvad spenat. Viktnedgång är inget mål så som schemana är utformade  så därför kan jag lägga t lite annat i bland för den där hållbara livsstilen.  Däremot blir det en viktkontroll imorgon för att ha koll. Har ju hållt vikten bra innan dessa veckor iaf. Så att följa schema som grund är bara för att bryta ovanor för handlar mest om att jag ätit lite för mkt sötsaker lite för ofta i 2 veckor… 

I detta nya så blev det idag en morgonpromenad m grannen o sen 2×10 marklyft som uppvärmning sen 5×5 följt av höftlyft o raka mark 3×10. 

I kväll väntar mat o efterrätt av äldsta dottern i hennes kompis. Potatisgratäng m kyckling o chokladpudding o hallonpannacotta t efterrätt. 

#följdindröm 

Nu var det bra längesedan jag uppdaterade

Nu var det bra längesedan jag uppdaterade

Ja vad kan jag säga, förlåt.

På grund av en del händelser i mitt privatliv  har jag valt att inte blogga då jag verkligen inte orkat men nu ska jag försöka sköta mig igen.

 

Vad det gäller min resa mot Luciapokalen så kan jag säga att det har hänt en hel del.

Det är nu bara ca 7 veckor kvar och nu börjar jag bli lite nervös men formen känns helt ok och idag startade jag en ny fas med nytt tränings och kostschema så det ska bli väldigt intressant och roligt.

Min poseringsträning är i full gång och jag får bra med beröm av min poseringscoach så det är riktigt roligt.

Sen rent mentalt så är det väldigt väldigt utmanande också när kroppen skriker neeeej jag vill inte, jag är trött, jag är hungrig, sluta men hjärnan säger kom igen nu då, lite till, ta i mer, den känslan när jag gör det sista repbet i en övning fast det gör så ont i musklerna den känslan är helt underbar och det är i dom lägena jag känner att jag är mer än en vardagsmotionär, jag är en atlet och jag kommer inte att ge mig.

 

Jag har kommit för långt för att bara släppa det, ibland har jag tankarna att gud vad skönt det skulle vara att bara strunta i det här men sen kommer tävlingsmänniskan in och tar över. JAG har jobbat alldeles för hårt för att ge upp nu, JAG har kämpat förryckte för att misslyckas pga att det är den enkla vägen, jag är så långt utanför min komfortzon nu att varje dag blir en ny utmaning.

Den känslan att vara så inne i det att man inte vill/kan/vågar ge upp är så (ursäkta ordspråket) jävla fantastisk.

Ger jag upp nu så säger jag inte bara nej till tävling utan jag säger nej till min dröm, jag säger då nej till att kunna stå där på scenen och tänka jag klarade det, jag är här och jag kan göra ALLT jag tar mig an.

 

Och med dom orden avslutar jag detta inlägget och som vanligt avslutar jag med att säga vad jag tycker att du ska göra och det är följ DIN dröm, vad den än är……

 

Bjuder även på en liten ryggbild även om jag är lite väl vätskefylld =)

 

Foto 2015-10-11 17 11 40

 

Följ mig gärna på instagram för nästan daglig uppdatering av bilder som är till 95% träningsrelaterade